Προστέθηκε από ProjectNewsGR Ιανουάριος 26, 2019

Νίκος Χρούσης η αλλιώς “nchrousis” όπως τον έχουμε μάθει τον Τελευταίο καιρό στα Social Media!

Έχουμε μάθει από αυτόν ότι τα Τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του Network Marketing με πάρα πολλές ομιλίες του σε πολλά μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό πάνω στην “Ψηφιακή Οικονομία” και για το πως μπορείς να κερδίζεις χρήματα από τα “Social Media”.

Αυτό που μας έκανε όμως μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Νίκος Χρούσης και η ομάδα του έχουνε Δημιουργήσει ένα δικό τους Social Network με το όνομα “NextJob” η αλλιώς “NextJobGR” .

Τι Ακριβώς όμως είναι το “NextJobGR” ?

Η NextJob είναι μια καινούρια πλατφόρμα Social που θα βοηθήσει δωρεάν τον καθένα ξεχωριστά με έναν μοναδικό τρόπο που ο κάθε χρήστης θα την χρησιμοποιήσει ανάλογα με αυτό που ζητάει.

Είναι ένα παραδοσιακό Social Network όπως μέχρι σήμερα γνωρίσαμε ( Facebook, LinkedIn , Twitter ) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φωτογραφία προφίλ, να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε φίλους

να γράψεις αυτό που σκέφτεσαι εκείνη την στιγμή με τα δικά σου #Hastags η με κάποια #Trends . Να ενημερωθείς άμεσα για τις αλλαγές των προσωπικών στοιχείων των φίλων σου η των συνεργατών σου και να μάθεις άμεσα εάν έχει γίνει φίλος και με κάποιον δικό σου Φίλο/Συνεργάτη.

Είναι γρήγορο και προσφέρει την ανάδειξη σου ως προς την καριέρα σου.

Η NextJob έχει σκοπό να συνδέσει δωρεάν εσάς με εργοδότες , συνεργάτες ή και ακόμα με τους φίλους σου , στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο.

NextJobGR. Επικοινώνησε μαζί μας.